Angels lopen voor de muziek uit bij Mellox-quiz

Grote paniek vlak voor de augustusquiz  bij team Mellox 1. Late afzeggingen (door overmacht) hadden het team tot drie deelnemers gereduceerd. Maar onvermoede improvisatiekracht kwam boven. An wist haar broer Jelle zover te krijgen dat deze zich zo snel  mogelijk vanuit de Plantagebuurt op een fiets met 1 werkende pedaal spoedde naar het strijdterrein in West. Bart klampte zijn medeflatbewoners Ad en Ingrid  op straat aan met  het dringende verzoek het team aan te vullen waarmee zij spontaan instemden. Zo werd het toch weer een interessante confrontatie tussen koploper Angels en achtervolger Mellox 1. De uitslag van de voorlaatste (muziek)ronde was nog niet bekend, toen beide teams met een nagenoeg gelijke tussenstand de laatste (puzzel)ronde ingingen. Mellox 1 wist deze ronde te winnen door het formulier als eerste in te leveren (leverde 6 bonuspunten op). An, die vroeger veel gekeken had naar “Ren je rot”, ontpopte zich als razendsnelle koerierster. Toen Jeroen de totaalstand bekend maakte, bleken de Angels toch de dagprijs in de wacht gesleept te hebben. Zij hadden een perfecte muziekronde gedraaid. Team Dommelsch, met Eveline weer in de gelederen, werd verdienstelijk derde. De winnaar van de meiquiz, team Pauw, liet een veer.

Pubquiz Mellox 31 aug 2013

 1. Angels                                247 pnt
 2. Mellox I                             244 pnt
 3. Dommelsch I                   240 pnt
 4. Hallo                                  236 pnt
 5. Freule en Friends            236 pnt
 6. Pauw                                  195 pnt

 

Totaalstand 2013

 1. Angels                               2034 pnt
 2. Mellox I                             2011 pnt
 3. Hallo                                  1996 pnt
 4. Dommelsch I                   1970 pnt
 5. Freule en Friends            1951 pnt
 6. Pauw                                 1930 pnt
 7. Garnalen                           522  pnt
 8. Fifties                                264  pnt
 9. Waterloo                          249 pnt
 10. KMTG                              242  pnt

Category: Uncategorized  |  Tags:

Leave A Comment